Directeur: Thea van Ewijk 
Telefoon: 0345681365
 Mail: directie@antoniusschool-beesd.nl


Aanmelding
Onze school heeft ervoor gekozen om naast een algemene informatie-avond, iedere ouder en kind individueel de aandacht te geven die zij verdienen. Wilt u graag een afspraak om onze school te bekijken, informatie te krijgen en vragen te stellen? We laten u graag het gevoel van een "school met een hart" beleven. U bent meer dan welkom!

Uw kind wordt bijna vier jaar
Als u uw kind heeft aangemeld bij ons op school, dan wordt u als ouder/verzorger gebeld als uw kind ongeveer 3 jaar en 10 maanden is door de leerkracht van groep 1. Er worden dan 5 oefenochtenden ingepland, zodat uw kind al een aantal keren kan komen wennen, voordat hij/zij vier jaar wordt. 
In deze wenperiode wordt er ook een intakegesprek gepland met u als ouder/verzorger en de leerkracht van uw kind. Aan de hand van een intake-formulier worden dan belangrijke zaken rondom de ontwikkeling van uw kind besproken. 
Op deze manier krijgen we informatie waarmee wij uw kind op een zo goed mogelijke manier kunnen gaan begeleiden. Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure en/of passend onderwijs
klik hier